Online users

Follower

Tuesday, January 4, 2011

Pantai Kok


Sebelum balik, kami sempat singgah Pantai Kok. Adawiah bagitahu ada dua pulau yang dibuat semata mata untuk penggambaran Anna and The King.Sumpah aku tak tengok lagi movie tu sampai sekarang.Kalau dari atas cable car, boleh nampak dua pulau berhampiran dengan Pantai Kok ni.Cantik.Memang tak percaya dorang boleh tambak tanah untuk buat pulau tu.Kat sini kita boleh tengok banyak kapal layar.Duh.Teringat kat Auckland pula.Kami tak turun bawah pun.Malas.Panas.Hahaha.

See see.Banyak kan? Maybe hak persendirian punya kot.Ada je jumpa kat tengah laut 2 3 buah.Kebanyakkannya mat saleh.Suka betul berjemur.

10 comments:

Peri PiA said...

akak penah tengaok citer tu,tapi tak penah tgk sampai habis hehe

aMoR said...

kt langkawi kew

[z@ck] said...

Peri PiA..
hahaha..ok lagi dari saya.

amor..
ye..lgkawi =)

aMoR said...

bkn oversea kea"

░♥si lampu neon♥░ said...

BEAUTIFULL..

CHECK ENTRI MANTAP
# JAYA JUSCO BARU MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#

HeLena said...

owhhhh sgt best pemandangan disini..penah gak amik pic kt tmpat yg sama ms g langkawi dl2..tp...dh ilang sume2 pic 2 sbb laptop trpaksa di format..sob..sob..sob...

Faizal n Fashitah said...

Cantik. Rasa macam kat Caribbean island plak XD

Chaoi said...

pantai KOK kt langkawi rupennyer..tak pernag g cana pon..

Softtouch [Hanim] said...

akka xpernah smpai situ zacl..cantiknya kapal2 tu...mampu tgk jerlah...

eDdY said...

aq pon blom tgk lagi citer tu..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger