Online users

Follower

Thursday, January 27, 2011

Sign buku rekod.

Bang Cik dan Ika ada sesi sign buku rekod hari ini.Dorang suruh aku pergi since aku ada kat rumah.Choooii.Tak mau la cek.Bukan tak support depa cuma aku rimas nak pergi jumpa cikgu, kena dengar penjelasan pasal pencapaian depa dan tunggu turn! Plus, tak ada transport.Malas nak naik teksi.Malas la senang cerita.Sebelum ni Pak Chaq yang selalu pergi sign buku rekod dorang.Tapi dorang ngada ngada la suruh aku pergi since aku ada kat sini.Sorrylah adik adikku.Not in the mood nak berhadapan dengan public.Eceh.Macam artis pula kan.Sekarang lebih suka memerap kat dalam rumah.Tengok tv, online dan tidur.I just love it! Sekarang baru rasa nak menghargai masa yang ada since tak sampai sebulan lagi nak menghabiskan sisa hidup kat Malaysia ni.Lepas tu nak balik Wellington dah! Huwa! Tak mau tak mau!

Berbalik pada sign buku rekod, aku suruh dorang bawa balik buku rekod tu.Kalau boleh la.Kalau tak boleh, tak pa la.Aku rasa macam terlalu awal untuk aku buat semua ni.Dah rasa macam mak mak dah weh.Sign buku rekod, sembang dengan mak student lain.Urgh.No no no!Tak bersedia lagi.Huhuhu.

3 comments:

Tulip said...

I believe they want you more than Pak Chaq. Beza bila kakak kita sendiri yang datang dan sign report card tu. The feeling is different. Doing something than can make them happy, apa salahnya kan? Lagipun sehari je. Hehe.. just my two cents.

eDdY said...

alaaa z@ck...pergi la..
cian kat adeq2 ko tu..

Cik Aien said...

alaa z@ck, sian depa.. baru nk verangan ade mak muda :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger