Online users

Follower

Wednesday, January 26, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool!

Dah lama tinggal zaman jawab tag ni.Sorrylah kepada yang pernah tag aku sebelum ni, tapi tak terbuat.Sekarang ni baru free sikit nak jawab tag.Ini tag terbaru yang aku dapat dari sis Elly.Tag ni sempena contest yang dianjurkan si gadis bermata coklat. Contest diberi nama CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL! Yeah.Mak like betul kalau contest berkaitan gambar ni.

Klik gambar untuk terus ke page contest.

So, ini antara syarat-syarat yang diperlukan untuk melayakkan korang join contest si gadis bermata coklat ni.Mak copy paste je dari blog dia.Hehehe.

"1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011"

Kalau dah kuat makan, join contest pun nak tempek gambar tengah melantak kan.Huhuhu.Layankan ajelah.

Kalau saya menang RM 100, saya nak duit tu cash!

Maka, dengan berbesar hatinya, aku nak tag 5 orang ni sebab dorang rajin singgah kat blog aku (statistik dari nuffnang).Haa...Jangan ingat I tak tau! Hehehe:

11 comments:

Cik Aien said...

alamk dh kantoi, nuff xgheti simpn rhisa!

Zati Tarhizi said...

Ala, kantoi suka dtg sini. Hahah :P

[z@ck] said...

Cik Aien & Zati Tarhizi..
actually, aku pasang cctv kat blog aku ni.hahaha.

eLLy said...

Perghh segera.. tq dik :)

♥ηαβειια♥ said...

kihkihkih. cool gile mkn burger tu~

Kamal Effendi said...

HAHA. Kantoi sudeyh. Thanks sis! InshaAllah ada kesempatan akan cuba menyahut cabaran ini.

good luck. semoa kemenangan milik anda. lol :))

eDdY said...

atas sekali plak tu..nuff ni mmg x reti simpan rahsia..haha

sepet said...

gambar tu memang cool!


heharap zack dapat la duit 100 tu.

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe..comel..

Nem0 o0h Nem0 said...

RM100 TU,SHOPING BEST!

ko mkn dlm gelap ye..hehe

siti fatimah said...

salam..hye..tq join contest :) good luck !

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger