Online users

Follower

Wednesday, January 26, 2011

Nak buka bisnes.

Sekarang saya tengah discuss dengan seseorang pasal nak buka bisnes shawl kat Welly. Hehehe. Hopefully dapat tercapai la impian tu.Ala, kecik kecik je.Just nak tolong budak Malaysia kat sana.Dah risik risik dah one of budak kat Welly.Tanya taste dia macam mana, minta feedback semua.So, sekarang ni kita tengok la macam mana.Terlaksana ke tidak impian saya tu ye.Hehehe.

Alaaa, student overseas pun nak bergaya juga.Bayangkan jelah, baru setahun kami pergi Welly, trend tudung dah macam macam.Cepat pula tu transition dari satu trend ke trend yang lain.Senang cerita, motif nak buka bisnes ni untuk memudahkan budak Welly untuk beli shawl.Mesti jemu kan kalau pakai shawl yang sama sampai satu tahun.Kami ni nak balik selalu mana mampu.Huhuhu.Kalau nak buat international delivery, postage mahal.So, this is one way to help them.Sambil sambil tu, ambil pengalaman.Mana tahu, balik Malaysia nanti, saya buka bisnes online ke.Hehehe.

Doakan saya!

5 comments:

molmolla said...

goodluck!! satu idea yg bagus sebab kat sana nak dapat shawl mesia mesti susah or takde kan? :DD

[z@ck] said...

molmolla..
betul..sebab tu tergerak hati nak jual =)

eDdY said...

gudlak k...(^^)

kathy jem said...

wow idea yg sngt bagus tu..chaiyok!!

wanie m'nJ said...

sama mcm kakak sy.dia pun plan nak bkk business shawl.katanya nak bwt blog tok sell ni.good luck la kak zack!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger