Online users

Follower

Wednesday, January 5, 2011

Soal soal

Dalam cerita Tiramisu, si Melur buka kedai bunga.Maka, banyaklah scene berlatarbelakangkan bunga.Kena pula time tu, tok mai duduk kat depan tv.Nak tunggu berita jam 8.

Tok : Bunga dalam bilik tu hang beli ka Pirah?
Aku : Aaaa? Tak la.Kawan bagi.
Tok : Ooo.
Aku : Tu bunga teh tu.Alaa.Bunga yang boleh bubuh dalam ayaq teh.
Tok : Ooo.Tak berapa bau sangat la naa.
Aku : Haa.Tak bau kuat sangat pun.Lainlah ros.

Damn.Silent moment lama gila lepas tu.Terkejut eden.Tak sangka pula dia nak tanya.Agaknya pelik kot tak pernah pernah ada bunga hidup dalam rumah ni.Aku tak tahu la tok dapat agak ke tak 'kawan' tu actually pengutip durian.Huhuhu.Segan la pulek.

7 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

syok kan dapat bunga :P

Peri PiA said...

so sweet dpt bunga :D

kerismaya kedai bunga tu,akak selalu lalu kat setapak kl

time shooting xde lak akak lalu hehe

Faaein Himura said...

dapat bunga.. bestnya... so sweet.. hahaha..=]

CoKeLaT-RaWkZ said...

blur kejap baca entri ini. :D

Orang Senyap said...

hurm.. selalu sangat bagi bunga ros masa study dulu.. hehe

eDdY said...

sbb die dah agak la dier tanyer tu..haha

~fawezah~ said...

xlama lg kantoi la..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger