Online users

Follower

Monday, January 10, 2011

Tat Nasi Ayam lagi!


Kagum betul dengan Tat Nasi Ayam ni.Seingat aku, tak pernah kedai dia kosong.Ada ja orang datang makan.Dah menjadi favourite spot aku dah sekarang ni kalau turun Jitra mesti nak pekena Tat Nasi Ayam.Apa yang istimewa sangat nasi ayam dorang ni? Ayam, sup, sos, nasi semua sedap.Bagi aku la.Lagi satu, kita baru order, tunggu tak sampai 5 minit, nasi ayam dah sampai.Servis memang tip top.Itu yang kita mahu tu! Sekarang dah ada dua cawangan.Kat Jitra dan Mergong.Silap haribulan, bertambah lagi cawangan Tat Nasi Ayam ni.

Nah.Berderet ayam togel.Waktu aku habis makan, ada staff dorang tengah unload berkotak kotak lagi ayam yang dah digoreng dari kereta.Padahal baru tengahari der.Laku sungguh!

Dah dua kali aku review Tat Nasi Ayam ni.Kalau mai Kedah, tak try juga, memang rugi!

14 comments:

wawan said...

Kat Jitra yg hat tepi jalan tu ka???

apezs shah said...

sedap gilerh.. xadil, nak makan juga nie.. ayam sdeap...

eLLy said...

hahah tomey je ayam2 tu di susun begitu ;p

~eZmALiZa~ said...

semalam baru try!!! :)) best2...

cikmemy said...

haih...lapar2 ni tertengok makanan pulak.....presentation nye nampak sedap..tp jauh sangat2 la nak cube...sobsob

Softtouch [Hanim] said...

jauh benor..kalu dkt akka dah terjah dah...

FaRiD_Aziz89 said...

Nyum2... len kali pergi kedah, leh le ajak ang dtg kedai ni... hahahaha

[z@ck] said...

wawan..
ya ya..tepi jalan.depan radix tu =)

apezs shah..
hahaha..kena cuba weh.sedap.

eLLy..
tunggu nak kena ngap ja tu sis..

ezmaliza..
hehehe..bagus.

cikmemy..
tunggu Tat buka kat tmpt ko la ea.

Softtouch Hanim..
hehe..tapi akak mesti dah pernah try ayam penyet kan? saya tak pernah try lagi.huhuhu

farid bubu..
bulleh saja!

lilY said...

xpenah p g nih..nti blk kampung kena try..
kt cni kalo nk mkn nasi ayam sdp kt shah alam ja..section 11..
huhu...

[z@ck] said...

lily..
ye ke? nanti turun shah alam kena la try =)

ULtradya said...

yang paling lama tat yg dekat area medan kat stesen bus jitra..xtau la nih ada lg ka x..hehehe....

eDdY said...

kali kedua gak air liur aq meleleh..hehe

[z@ck] said...

Ultradya..
ye ke? ok.yg tu memang saya tak tau tntg kewujudannya.hehehe

eDdy..
ngahahaha

Juadah said...

Salam.

Sya kalu turun alor staq mesti nak cari tat nasi ayam ni. Memang sedap sbb ia nasi ayam style org melayu di mana ayamnya di goreng :-)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger