Online users

Follower

Thursday, January 27, 2011

Working on something.

It's nearly time and I have to get it done.Berkurun dah start buat tapi tak siap siap lagi.Al-maklumlah, sambil buat, sambil tengok tv. Last last tak bergerak pun kerja tu.Huhuhu.Bila mai mood nak berkreatif, baru boleh buat.Apa benda yang hang sembang ni Pirah ooi? Hehehe.Ada la.Sampai masa, keluarlah cerita kat blog ni.Actually, makin segan nak menulis bila ada ahli family yang membaca blog ni.Rasa nak tutup muka bawah bantal kalau jumpa depa!Urgh.Rasa macam nak go mystery la pula lepas ni.Nak hilangkan segala gambar dan ubah header.Tak ada la rasa malu sangat.Ok tak, kalau tiba tiba aku menjadi insan tinggi yang misteri? Bahahaha.

p/s : Saya ni pemalu orangnya.Hikhikhik.

4 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

Pa benda tu dear...meh share2 ngan tila..sharing is loving tau..:)

eDdY said...

rilek2 sudah...
diorg baca pon..bukan nyer diorg leh wat apa...hehe

Cik Aien said...

makin cheewi aawek tinggi nie!

sis-haneii said...

sis, saya bantah ayat last tuuu...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger