Online users

Follower

Tuesday, February 1, 2011

Charger oh charger.

Oh my.Sesak nafas aku bila charger laptop buat hal pagi ni.Dah pandai putus putus noks.Sebab tu la satu entry je hari ini.Hahaha.Aku pakai laptop ni dah lama.Since 2008.Dua tahun dah.Sebelum ni tak pernah buat hal cuma bateri je yang weak.Tak tahan lama.So, memang selalu kalau nak on laptop, guna charger je.Dah tak pakai bateri.Seperti biasa, call dia minta tolong carikan charger.Huhu.Hari ini rasa malas nak keluar rumah.Sekarang dah boleh online sebab dah dapat charger baru.Beli yang tak ori sebab murah.Hohoho.Nak beli yang ori mahal sangat sampai RM 180.Tak mampu.Yang non ori baru RM 65.Hope tahan lama la.Mau kalau mati pula laptop ni, boleh sawan aku.Dah la banyak benda dalam laptop ni.

Mr charger, please be good to me!

4 comments:

Encik Siput said...

tukag layout? gena nyah? nak tolong buatkn utk aku ka?

eDdY said...

ko bawak charger tu tido skali...baru la dier x rosak sbb dier akan rasa di hargai..hehe

eDdY said...

z@ck..satu lagi..ko d tag n wajib jawab...(^^)

Cik Aien said...

ade 1 hari, charge eden rosak. mampus! esaimen belmbak ni. nk plak kena bulan tu kering habissss..

last2, trpksa pnjm duit mr.bobo. huhu!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger