Online users

Follower

Tuesday, February 1, 2011

Rasamas special deal!


Aku ada kupon Rasamas.Hang ada? Hahaha.Actually, bukan aku punya tapi pengutip durian punya.Dia beli kupon ni dengan harga RM 25.Jenuh makan weh.Satu page penuh kupon saja.Valid till July 2011. Sangat berbaloi untuk family besar.Makan ramai ramai baru syok guna kupon ni sebab buy 1 food, free 1 food. Haaa...Kira hang bayaq untuk satu harga makanan tapi dapat 2 jenis makanan.

Sanggup pergi sampai ke Tesco Mergong semata mata nak rasmi kupon ni.Yo lah.Dah beli mahal mahal tapi tak guna, buat apa kan? Memang berbaloi habis weh.Aku amik kupon yang colour hijau pucuk pisang tu.Consists of pita bread.Free roaster rice.Dia pula amik kupon oren.Consists of PrimeRoast.Free roaster rice.Haa.Amik hang.Jenuh makan.Kena pula time pergi, perut memang tengah lapar, sampai ja makanan, memang tak pandang kanan kiri dah.Laju je menelan.

Mine. Honey Roaster Rice.Not bad.It's boneless and tender chicken guys.Lembut sangat isi dia.Senang eden nak mengunyah.

My second meal, Pita Bread.Sedap.Dia punya daging ayam rasa crunchy dan roti pita dia pun lembut.Wedges, aku tak larat nak habiskan sebab muak.Huhuhu.

His. Ayam Percik Roaster Rice.Sempat merasa sesuap.Rasa ayam percik quite similar to outside's ayam percik.So so sajork.

His second shot. Black pepper PrimeRoast.This one was much more better than his first meal.Katanya la.Mungkin ayam yang ni lebih lembut dan juicy berbanding yang percik tadi.Percik tu kering sikit.

Jumlah harga makanan kami hanya RM 40 something.Berbaloi baloi kan?Actually, kupon tu ada agen datang jual kat kampus dia.That's why boleh beli.Tak tahulah sistem jual kupon ni macam mana samada random atau ada tempat khas yang dorang pergi.

p/s : Lepas ni, Rasamas akan menjadi hotspot untuk makan.Nak habiskan kupon punya pasal.Bersedialah wahai waiter Rasamas sekalian.Anda bakal melihat muka yang sama berkunjung dan mengoyak kupon kepada anda.Tsk.

6 comments:

marinahunny said...

waaah bestnye ada kupon...! bayar kurang dr harga asal la..hmm melantak smpai tak hengat..nt balik welly sure berat naik nih hahaha

Badboy91 said...

sedapnyer =-=

ween said...

zack asek up pic makanan, meleleh air liur -_-

Cieut Nizar said...

untung gila!! jeles. jeles!! hahaha

yenstory said...

semua makanan ni membuatkan
aku lapar....hihi

eDdY said...

kat u aq bukan rasamas..tpi deli france..kupon camni gak la..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger