Online users

Follower

Thursday, February 24, 2011

Departing moment.


Terima kasih kepada Kamil, Nunun dan Ariff sebab sudi datang airport untuk hantar aku balik Welly.Terharu teruk weh.Sanggup depa ni bangun awai pagi semata mata nak hantaq I. Flight pukul 8.55 pagi.Walaupun hanya di domestic airport, I tetap happy.At least ada juga kawan yang ingat kat aku ni.Ampa semua sweet teruk!

Terima kasih juga kepada ahli keluarga cek yang sanggup tunggu cek nak boarding dekat 2 jam.Ingatkan tak penuh la plane tu.Baru ingat nak duduk suka hati (Belajaq time naik Air Asia dari KL ke AS sebab seat banyak yang kosong maka ambil kesempatan free seating.Hahaha) Tok jumpa member kat airport, teruih tak peduli kat cucu dia yang nak fly ni.Hehehe.Thanks thanks thanks!

Kesayangan =)


5 comments:

Jiji-Fify said...

take care of urself there sistah!
Saat Aku Kau Pilih

inihidupaku said...

sayang lebih! balik cepat.huuuuuu

eLLy said...

kesayangan belah kiri ka kanan ;p

eDdY said...

sgt gembira bile ader org igt kat kiter kan.hehe

Encik Siput said...

Wah! Saya terharu! TC!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger