Online users

Follower

Wednesday, February 23, 2011

Jet lag

Jet lag! Jet lag! Sekarang kat sini dah pukul 3 pagi tapi mata masih segar.Tak rasa sikit pun mengantuk.Pagi tadi ada telan latte.Takkan effect sampai ke malam tak boleh tidoq kot.So, sekarang cuba untuk auto update entry sebanyak yang mungkin.Tak mampu nak mengadap 24 hours benda alah ni since rumah masih lagi berselerak.Al-maklumlah, masuk rumah baru.So, banyak benda perlu sort out.Baru kemaskan locker baju.Itupun tak punggah lagi barang dalam luggage.Thanks to housemate sebab tolong sediakan dinner untuk aku dan Wan.Kenyang perut suka hati.Bila dah jumpa housemate, macam macam story keluar. Ada yang latest, ada yang dah basi.Well, perempuan.Memang tak dapat lari dari gosip gosip ringan ni.Hilang sikit penat bila dapat baring kat umah sendiri.

Gambar rumah tak sempat snap.Segan nak tunjuk rumah anak dara berselerak.Hahaha.

5 comments:

eDdY said...

xper2..
nnt da kemas upload k gambar(^^)

AcanCapik said...

wah, pindah2 rumah terus ada internet. best2. huhu... semoga cepat sembuh dari jet lag. ngeeeee...

Jiji-Fify said...

try la minum hot milk.:)

Saat Aku Kau Pilih

Cik Aien said...

take tyme z@ck! asal blog hang terupdte, dh cukup!

Encik Siput said...

wei. aku buat bisnes baru. juai ubat kalau terkena sampuk.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger