Online users

Follower

Friday, February 18, 2011

i-City Alor Setar.


Hang ingat Shah Alam ja ka ada i-City? Aloq Setaq pun ada! Hahaha.Dapat pass keluar malam sebab bawa Ika dan Bang Cik. Alang alang dah boleh keluar malam, shoot terus depan Masjid Zahir.Hahaha.Ramai gila orang.Mai pula malam Jumaat, time weekend.Lagi la ramai umat manusia.Jealous gila tengok muda mudi usung DSLR.Urgh.Geram geram.Rose ni kalau shoot gambar lampu, jam sikit.Tak berapa nak cantik.Tak pa cek.One day bebeh.One day akan dapat juga DSLR.

Ika pilih purple.Baju aku tu! Hahaha.

Dah jadi tempat beriadah la pula kat sini.Family mai bawa anak kecik pakai baju tidur, beli cekak lip lap lip lap, main bola kelip kelip.Bahagia ja cek tengok.Ada juga yang busking.Bab keselamatan, jangan risau sebab ada polis peronda memantau.Dengan adanya so called i-City Alor Setar ni, dah jadi macam satu attraction pula kat sini.Ada lagi satu kat depan Istana tapi tak banyak sangat pokok berlampu but still ada yang berhenti ambil gambar especially the tourist.Cek ni dah cemuih duk lalu selalu depan Istana.Tak pernah berhenti pun.Lalalala.Biasalah.Benda depan mata buat bodo ja, benda jauh dari mata duk terkinja kinja nak pi.Heh.

I pilih merah.

Zuhair si badang pilih hijau.Hohoho.

Eh eh.

6 comments:

HeLena said...

hahaha...dah berkembang dah I-city nie...siap ade 'cawangan' tue kat kedah hihih

Delaila said...

aku nak pi dah tadi, jam plak teruih pak aku patah balik.

NeenaAnuar said...

skg banyak tempat dah buat ala2 cam I-city nie kan.. memang cantiks2... errmm. ehemm ehemm. gambar yg last tu chomel la! :D

eDdY said...

waaa..kat sana pon ader ek i city ni...hehe

Drunbella Khoo said...

aik, bila depa start pasang neh?
aku p bulan 11 kut thn lepas takda pun.
eish.
=_='

princess hearty said...

eh2?? ak pun terkejut... nama je org kedah kn... owh, sy dok di utan ulu sintok! waaa!!!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger