Online users

Follower

Thursday, February 10, 2011

Macam mana kenai?

So, sempena one year ni, moh le dengar cerita macam mana akak boleh kenal dengan pengutip durian ni. Actually, kami kenal melalui FB.Dia yang add aku dulu.It was on December 2009.Time tu pakai main approve je orang yang add.Sekali one time tu, dia chat.Tanya aku ni kerja nurse ka? Celah mana aku kerja nurse.Hahaha.Rupanya dia salah add.Dia ingat aku orang yang dia tengah cari.Rupanya silap (Tak tahu la betul ke tidak mamat tu).Lepas pada tu, kerap pula dia chat.Time tu I tengah solo you'olls.Melayan jelah korje nye.Kena pula dia kawan kepada dua pupu aku.Lagilah syok bersembang.Kira ada modal la nak chat.Time tu 'aku' 'hang' lagi.

Dari FB membawa ke YM.Boleh dikatakan setiap malam dia akan buzz aku.Aku pula time tu suka stay up.Gila blogwalking time tu.Sempat la promote blog sampah ni kat dia.Siap pesan lagi klik iklan nuffnang.Hahaha.Tak boleh blah betul.If satu malam tak YM, memang tak sah.Time tu ada la rasa syok sikit tapi tak ada la membawa kepada rasa cinta.Ecewah. Baru sangat kot kenal, takkan nak cintan cintun terus kan.Jumpa pun tak lagi.

Dari YM membawa ke pertukaran nombor telefon.Time ni tengah sibuk nak pergi pre-departure briefing.Sempat lagi bagi nombor kat dia.Ya.Aku yang decide nak tukar nombor dengan dia sebab lepas tu aku dah jarang online.Rasa syok pula message dengan mamat ni.Aku ingat lagi message pertama dari dia "Sorry, tengah sidai kain tadi" Hahaha.Kelu teruih.Mummy's boy ni.

Adeh.Letih pula bercerita.Nanti cek sambung lain naa. =)

10 comments:

Cik Aien said...

eden sabor nunggu nie! wei, 1st kenal hang xthu ke dia duk kedah jugk?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bakal suami mithali naaa.. baguih! kah3.

[z@ck] said...

Cik Aien..
tahu sebab dia kawan kazen aku.hehehe.

Oshinz d Senorita..
hehehe..ciri2 tu dah ada. =P

eLLy said...

ala tengah teruja membaca ber sambung la pulak ...

[z@ck] said...

eLLy..
tak besa mengarang panjang panjang ni.huhuhuhu

Afizzat said...

cpt2 la smbung kesah..=D

laila said...

uhh saspen!

Drunbella Khoo said...

bagus-bagus.
semoga kekal sampai akhir hayat.
(^___^)v
aku pun kenal boipren kat mespes.
dah nak masuk 6thn dah pun kapel.
thn depan kawen kut.
yeay.
hahahahaha.
**gedik disitu ya**

eDdY said...

waaa...camtu rupe permulaan nyer...(^^)

TanpaGraviti said...

Satu info yang sangat berguna. Tengah cekelat angin takdak modal nih.

PS: Tolong ucapkan jutaan terima kasih kepada Pengutip Durian.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger