Online users

Follower

Thursday, February 10, 2011

One year!


Happy one year my dear!

Terima kasih sebab sanggup tahan dengan perangai saya.Antaranya :

1) Kuat berleter bila awak datang lambat.
2) Tarik muka if awak silap jalan sampai awak tak berani nak cakap dengan saya.Takut kena hambur lagi.Huhuhu.
3) Marah awak bila awak selalu lock kereta sebelum sempat saya tutup pintu.Neong neong neong.
4) Cepat melenting bila awak buat salah sikit.Saya ja yang betul.Orang lain salah.Noh.
5) Selalu complaint awak lambat habiskan makanan.Lepas tu saya curi portion makanan awak.Huhuhu.Macam mana la awak tak kerempeng.Awek yang lebih lebih time makan.

Huhuhu.Saya ni banyak yang kurang.Terima kasihlah sebab sudi jadi buah hati saya.

Nah.

"Saya akan cuba dengan bersungguh sungguh untuk memperbaiki kelemahan diri, kesalahan yang tidak patut dilakukan seperti menekan butang kawalan pintu kereta ketika awak belum lagi menutup pintu dan mengeluarkan bunyi.Minta maaf.Maafkan saya.Bukan niat saya.Saya akan berusaha mengambil hati awak dengan sepenuhnya.I will possess your heart." (Pengutip durian, 2011)

Noh.Bila mai mood skema dia, macam nilah jadinya.Penuh skrin hp.Love you lebih la!

p/s : Gambar berdua tak banyak.

20 comments:

marinahunny said...

at last si pengutip durian.. korang senyum ada iras la..

Amira is mira said...

HIHI..akhirnya kuar jugak si pengutip durian

jeBateja said...

setuju dgn marina hunny...mmg macam ada iras laaa...ahakz

Cheq Tun said...

tu dia.. dia dah tunjuk dah...satu malaya tau ni.hihi

hanabanana said...

comelnya post ni!

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo, suwet nyeh! XD
hepi together-gather always okeh.

Cik Aien said...

akhirnyee! dpt jugk eden tgok pengutip durian!!

alidamahmod said...

kalau ikut kata org tua2..kalau ada iras2 ni...jodoh kuat...insyaAllah... ku doakan yang terbaik buatmu...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

seiras.. emm.. ade jodoh la tu. congrats weh!

MieZa said...

muka nak sama lah...ada iras!

nyna said...

wah akhirnye ade jugak gambar pngutip durian.ngeh3 :D

Dee said...

handsomelah si pengutip durian..hehehe..tahniah..moga ada jodoh hendaknya..amin2..

adaNiff said...

owh.. dua-dua tinggi. confirm kami berdua perlu mendongak utk memandang wajah kalian... hehehe.

congratz to both of u, moga berkekalan.. Amin..

zikeryhassan said...

selamat ulang tahun kak. nanti kahwin jangan lupa jemput ok :)

yanasensei said...

muka sama! haha smoga bahagia slalu~

pehhhh at last tunjuk gak muka bf dia. haha.

eDdY said...

beb...mmg kuat jodoh ni..hehe
muka ader iras...(^^)

eLLy said...

Hai pengutip durian ... akhirnye kita bertemu jua .. wakakakakakka

hannanika said...

muka samaaaaaaaa

Ms. Shy said...

akhirnyaaaaa!!

lama weh tunggu nak tengok si pengutip durian nih..dah mcm artis plak..huhuhu..
pirah,aku senyum lebaq gila tgk muka korg ada iras2 :)
moga panjang jodoh sehingga ke akhir hayat :D

happy 1st anniv to u two lovebirds :p

Mysara Newrie said...

wah dalam diam2 rupa2nya kak zack nie yee. HAHA :D

uish muka sama ! org ckp muka sama, jdoh pnjang :) hehe :)

btw happy ann ! :D semoga kekal sehingga ke akhir hayat :)

p.s ; tak lama nnti, sara punya turn pulakk ! haha ;D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger