Online users

Follower

Friday, February 4, 2011

Roll..roll..roller..rollerblade!


Actually, dah lama plan nak pergi Penang tapi selalu je tak jadi.Kali ini jadi.Tempat first singgah, tak lain dan tak bukan ialah Queensbay.Dah nama pun muda mudi remaja.Situ la tempat yang paling sesuai.Tak dak pasai nak pi belah Gelugor, Jelutong semua tu. Sampai sana around 11 pagi.Parking pun kosong lagi.Yang heran tu, cino pun ada kat QB.Tak reti raya ka depa ni?Masuk dalam QB, kedai banyak tutup.JUSCO buka pula.Tapi tak kisah sangat sebab itu bukan main reason nak mai QB.Tujuan utama jejak kaki kat QB sebab nak main rollerblade.Weehu.Last time datang dengan darlings.Time tu floor biru lagi.Sekarang ni dah warna warni.Mujur buka you'olls! Tapi harga mahai sikit during CNY. RM 20 per entry.Tapi sebab nak main juga, belasah ja bayaq.Kami orang first yang main untuk hari tu.Tengahari sikit, makin ramai orang.

My kerempeng chocolate man.

Geli hati tengok dia main roller blade.Ini kali pertama dia main so tak boleh nak expect terus hebat kan? Macam budak baru belajar berjalan.Jalan, jatuh.Jalan,jatuh.Hahaha.Ye.Aku memang kejam.Tengok dia jatuh bukan nak tolong bangunkan tapi gelakkan lagi ada la.Lepas tu sibuk tangkap gambaq dia jatuh bergolek sampaikan gambaq sendiri time main tak ada! Padan muko. Huhuhu.

Ecececeh.Salahkan kasut bila jatuh.Padahal...hahaha.

Berpeluh juga main roller blade ni.Sampai basah ketiak! Next time boleh mai lagi!

8 comments:

Anonymous said...

i saw u in penang yesterday dlm keta wira kelabu. i dlm keta next to u kt traffic light. no wonder familiar.

eDdY said...

ni ker pengutip durian tu???
bile nak letak gambar penuh..ni sumer sipi2 jer..haha

Cieut Nizar said...

ni ka pengutip durian zack? hehe. mai penang bukan nak habaq kt aku noo. :(

unieMARKS :) said...

waah , dtg png . g QB tak ajk . huhuuu

[z@ck] said...

Anon..
really? hehehe..traffic light kat mana ye?

eDdy..
segan!

Cieut Nizar..
weh..ni plan last minute.tak dan nak habaq kat hang.huhuhu

unieMARKS..
adeh..next time saya kabor kat blog ea =P

Queen M said...

hahaha..letak gambau sipi je ke pirah? :P

[z@ck] said...

Queen M..
hahahaha..ok la tu..dari tak tunjuk langsung =P

syakey said...

kalau tak ry cina, tempat men rollerblade ni penuhh dgn bebudak cina. nak men pn tak aman, rasa mcm kt Beijing plak.


:D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger