Online users

Follower

Saturday, February 5, 2011

After 7 years...


Alang alang dah sampai Penang, terus contact Mira.Dah lama mak cik ni bising bila aku nak turun Penang.Nak tengok pengutip durian.Hohoho.Maka, berjumpalah kami kat J.Co.Sumpah aku tak tahu J.Co ni kedai donut.Ingatkan kedai baju.Hahaha.Nampak sangat jarang datang QB.Dah lama kami tak jumpa since masing masing tukar MRSM waktu form 4 dulu.Kira macam reunion balik la ni.Mira ni study kat USM.Dia ada bela ulaq weh.Cuba pi kat blog dia.Dia ada cerita pasal pet kesayangan dia tu.

Mira bersama Nickhun nya.Betoi ka aku eja nama balak hang ni weh? Hentam keromo ja.Dengaq bunyi lebih kurang kira ok la kan.Hihihi.

Jumpa pun tak lama sebab kami nak pergi tempat lain pula lepas tu.Lagipun, pengutip durian segan dengan Mira.Ya la.Dia tak kenal.First time aku bawa dia jumpa kawan aku.Ada juga dia buka mulut.Itupun bila Nickhun Mira tanya soalan.Kalau tak, bisu ja la.Hehehe.Bila dah duduk sekali ni, keluar habislah gosip.Tak boleh blah bila Mira tanya depan depan macam mana aku jumpa dengan pengutip durian.Jenuh segan.Hahaha.Aku tak jawab soalan tu.Pengutip durian ada sebelah kot.Malllluuuu...

To Mira, thanks for your time.Sorry tak dapat stay lama.Huhuhu.Nanti kita jumpa lagi naa.

6 comments:

eyk@_zuL said...

ptot la mcm kenai ja mira ni..dak usm gak upenya..hihi..

PinQib said...

sama la muke depa dua orang
kuat jodoh ni
heheh

amin


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.

eDdY said...

hehe...
nak segan apa nya..citer jer la..hik3

Queen M said...

eh eh?sape tuh y kenal diri ku?teehee..aah betol la tuh hg eja name die :))

*hahaha..bg ak,pengutip durian x bape malu sgt kalo nak banding dgn ajis :P

Miss Dee said...

aah la...cmna kak zack kenal pengutip durian...hoho

gurau ja...

syoknya jalan2 :D

Amira is mira said...

lor...z@ck!mira kau nie kwn aku kat katrix.seyes mmg peramah org nye..tapi aku pangggil dia mimi

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger