Online users

Follower

Saturday, February 26, 2011

Today is Saturday

Oh my.Ku tak sempat nak update blog.Pagi ada meeting dengan member WMSO.Almost missed out the meeting due to long sleep.Sumpah sedap betul lena kat katil rumah ni (even tangga dia macam puaka jadahkan bontot aku).After meeting pergi rumah Juwe kat flagstaff.Saja buat lawatan tak rasmi since dah ada kat town.Balik petang tu, geng Boulcott St. pula datang.Maka dengan rasminya, bermulalah perniagaan Pirah dan Leha. We are specialized in selling shawl.Ecewah.Boleh tahan juga dorang angkut.Shawl beads paling laku.Terasa macam nak restock shawl beads tapi tunggu dulu la.

Tak habis settle down rumah lagi.Huhuhu.Rasa macam busy gila sekarang ni.Banyak story tertangguh lagi ni.Akan cuba sehabis baik untuk share apa yang jadi kat sini ye.Daa.

4 comments:

cik pulau said...

busy ke..
takpe. cik pulau tunggu story mory tu.. hehe.. ^^,

Drunbella Khoo said...

usahawan berjaya.
hahaha.
:D
caya laa zack.
lepas neh kembangkan perniagaan lagi.

eDdY said...

waaa...da jadi bisnezwomen dah ni...hehe
nnt dah aya..leh la belanja mkn..hik3(^^)

Amira is mira said...

wowow...bisness tdung kat sane kompem masyuk...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger