Online users

Follower

Monday, February 28, 2011

Madam Kay, Melbourne

Destinasi pertama di Melbourne adalah Madam Kay. Duk tahan lapaq dari kat airport lagi.Thanks to Apeng and the geng sebab jadi tourist guide kitorang untuk hari tu. Makanan kat Madam Kay ni boleh tahan sedap la.Aku order Daging Merah. Signature dish kat sini Nasi Ayam Percik. Ambiance kedai ni ok.Self service.

Nasi daging merah I punya.

Nasi ayam percik Farah punya.

Actually kitorang agak segan dengan geng Apeng sebab semuanya lelaki.Dah la baru sampai Melbourne, terus dorang bawa keluar makan.Agak drastik sedikit di situ.Mujurlah antara kitorang ni ada yang mulut ringan nak bercakap, bertanya itu ini.Tak ada la senyap membisu je. Dorang pun banyak tanya pasal Wellington.So, tak ada la malu sangat.Hohoho.

Ya.Dah kui tembam.LOL.

Six of us in Madam Kay.

Price range makanan antara 9 to 12 AUD.Standard harga la kalau makan kat restoran macam ni.Kalau bawah 15 dollars tu kira murah dah la tu =)

6 comments:

Drunbella Khoo said...

ingatkan madam kay tu orang.
hihihihi.
:p

[z@ck] said...

Drunbella Khoo..
hahaha..maybe inspirasi dari nama orang kot.

dilaOHdila said...

senang x nak cari HALAL food kat sana?

eLLy said...

perghhh memang menarikkk.... senang nak carik food citarasa Msia di luar negara.

eDdY said...

z@ck..bile ko beli dslr tu???

Cik Aien said...

makan makan makan!

Choop! dh ade dslr kee?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger