Online users

Follower

Monday, February 28, 2011

Brand new day

Ok.Sekarang semua tengah overexcited sebab elaun dah masuk.Yeay.Aku pun tumpang gembira elaun dah masuk.At least tak ada la risau sangat. Before this banyak buat kira kira, takut terover budget bila beli barang rumah.Sekarang ni ok sikit la.Tak bermakna boleh berjoli sakan kan.

Itu satu benda.Lagi satu benda yang menarik perhatian aku pagi pagi ni ialah tiket flight ke Christchurch yang bapak murah.Sapa lagi yang nak offer murah murah ni kan kalau bukan Air Asia.Oh my.Terus rasa nak sponsor tiket untuk family.Tapi kan, kalau sorang mampu la nak sponsor.Kalau nak angkut satu family, kena work hard sikit la.Cari duit lebih.Pergi serbu website Air Asia weh.Promo tiket sampai 6 March ja.Travel period pula starting 13 September till February 2012.

One more thing, kelas dah start.Not bad la for first day.Lecturer pun ok.Time kelas baru la nampak semua coursemate.Wah.Rindu nak kumpul ramai ramai, makan sama sama.For time being, susah nak gather semua orang sebab masing masing ada komitmen terhadap part time job.Jealous gila dorang dapat kerja sampai 20 jam seminggu.Aku ni still hunting for job.Mrs X tak reply lagi email aku.Message aku pun tak reply.Dia dah tak mau aku lagi kot.Huhuhuhu.

7 comments:

eLLy said...

Mrs X, tak check email kot, hang call la dia..

Drunbella Khoo said...

mrs X dah tak mau laa tu.
dia takut hg dok buat onar kat anak dia.
ekekeke.
lariiiiikkkk~

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh dah dapat elaun!kitorang xdapek lg nih.huhuhu~

d_tieah said...

Memang murah tiket kan..
Gggrrrrrrr geram bila jadual tak kuo lagi..
Org nak booking tiket pun payah..

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

eDdY said...

christchurch da ok ker???

Cik Aien said...
This comment has been removed by the author.
Cik Aien said...

Mrs.X mesti maaau! haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger