Online users

Follower

Wednesday, March 30, 2011

Basi weh basi.


Wuuuuuu! Rindunya kat blog sendiri! Ok. Cerita dah basi tapi layankan aje lah ye.Duk tertunggak lama dah. Al-kisahnya beberapa minggu yang lepas WMSO buat IGM. Maka,saya ditugaskan membuat sandwich telur untuk tetamu.Jangan tak tahu you'olls. Bangun lepas subuh duk tempek teluq kat roti. Basically, IGM ni dibuat untuk memperkenalkan WMSO to new students dan nak lantik subcommittee yang baru. Everything went well dan saya sudah punya member baru.Hohoho.Tapi tak tahu bila nak arrange meeting nya.Busy noks.

Sewaktu berucap. Nervous tarak hingat.Dah lama tak public speaking der. Mujuq bagi sepatah dua ja.Kalau disuruh bagi talk, fail!

Antara ahli yang datang.Terima kasih daun keladi kerana sanggup mengorbankan waktu tidur di awal pagi demi WMSO. Lap you'olls la!

Credits to Mes for the pics. =)

5 comments:

bedpet said...

WMSO tu ape kak ? hehe. btw, lama tak makan sandwich telur. buatkan satu (^_^)

eDdY said...

speech dlm bm ka bi???

unieMARKS :) said...

heheheeee , WMSo stands for ? a club ? council ? organization ?

unieMARKS :) said...

heheheeee , WMSo stands for ? a club ? council ? organization ?

diba said...

mane pic sandwich nyr??he

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger