Online users

Follower

Thursday, March 31, 2011

Inilah rumah saya!


Agak jakun bila dapat masuk apartment orang besar ni. Tambah tambah bila datang dengan si mamat belang diatas.Hohoho.Habih semua tempat nak bergambar. Orang kata, once in a lifetime. Agak tertarik dengan balkoni yang mengadap tennis court, swimming pool dan garden.Terus feel macam orang kaya.
Kalau kat NZ, berstatus student under scholarship, dapat duduk rumah macam ni dah kira nikmat besar dah. Mana nak dapat seminggu 115 dollar untuk rumah se-gah ni.Paling cikai above 200 dollar. Memang makan roti la hang setiap hari.

Kanda pengutip durian, bila nak dapat rumah macam ni haa? Hahaha.

p/s : Jangan terpengaruh dengan title entry.Propa ja lebih.

5 comments:

eLLy said...

wah gambar posing memang ala2 orang kaya ;p

aLya maNip said...

kalau dapat betul nie memg terbaek la..hehe

aLya maNip said...

kalau dapat betul nie memg terbaek la..hehe

gilaweb said...

cool..

eDdY said...

nice beb(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger