Online users

Follower

Thursday, March 3, 2011

Cereal for breakfast.

Sejak balik Welly ni, ramai yang kata aku makin berisi.Mana taknya, naik 5 kilo der.Homaigod! Pengsan pengsan.Urgh.Maka, saya berazam untuk mengamalkan gaya hidup sihat.Mengamalkan pengambilan nutrien yang betul.Makan cereal der.Hahaha.Tak boleh blah.Setiap hari mesti breakfast cereal dengan fresh milk.Kalau kat Malaysia, non adolah jadah cereal semua ni.Jadi self-conscious sekarang ni.Nak makan berat sikit pun, fikir banyak kali.Tapi kalau dah lapar sangat, bedal juga dua pinggan nasi.Hahaha.Kita tengok la hujung tahun ni.Turun ke tak berat ni ke paras normal.Planning nak register membership kat gym.Nak ada flat tummy macam dulu balik.Wuwuwuwu.

4 comments:

Syazwani Jalal said...

CEREAL MENYEHAT kan..

tp x kenyang, heheheh :D

Drunbella Khoo said...

kalau aku bertuah laa nak naik 5kg.
1kg pun azab.
makin dok turun-turun-turun ada laa.
haddoi.
weih, aku dah macam skeleton laa pirah.
T_T

Cik Aien said...

wahhh! haha.. lawak la ekau ni..
diet seimbang, makan sayur jela z@ck!

eDdY said...

waaa..sgt sihat ni..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger