Online users

Follower

Wednesday, March 2, 2011

Go get a room!


Entah apa la yang merpati dua sejoli ni buat.Memang la dalam culture mat saleh, dorang tak kisah nak bermesra mesraan depan public.Tapi ini dah melampau beb.Al-kisahnya waktu keluar town hari tu, kami ke Bubble Tea.Teringin nak minum Taro Milk Tea.Dah beli tu, pergi la duduk kat Reading Cinema.Boleh pula dorang buat drama 18SX kat situ.Kalau mat saleh, ok lagi kot.Ini Cino.Adeh la.Buat malu kaum ja weh.Dah la budak sekolah lagi.Go get a room la bai.

Saja buat buat tangkap gambar aku.Line clear ja, terus Wan tala kamera kat dorang.Snap curi curi.Takut juga kalau dorang perasan.Tapi nak juga tangkap.Perempuan tu kalau dibagi skala kecantikan 1-10, I'm going to give 4.Reason? Aku rasa, aku cun lagi dari dia.Hohoho.

8 comments:

AiTotYati said...

ish, takde moral punye buaya

unieMARKS :) said...

gila banat la diorang . haisyh !

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! public pom jadikkk. T.T

eDdY said...

pergh..ganas2...haha

Drunbella Khoo said...

weih, depa buat apa tu?
hahahaha.
:D

sizuka[Izzati] said...

dkt sini pun ade penah jdik zack.dekat rec centre,waktu ktorg tgh duk syok main badminton.gile ah dkt tmpt penonton tuh die duk layan.orang depa jugak.hukhuk~

Queen M said...

kat USM lagi banyakkkk u! huhu >.<

Just.wanie said...

go get a room ? haishhh mcm sokong ja . haks

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger