Online users

Follower

Thursday, March 24, 2011

Keputusan SPM :Tahniah semua!

Salam,

Nak ucapkan tahniah kepada semua yang dapat keputusan cemerlang dalam SPM. Untuk yang kurang bernasib baik, tak pa.Jangan sedih, jangan koyak slip tu sebab itu takkan merubah apa apa.Sentiasa beringat ini bukanlah penghujung untuk segala galanya.Jadikan result tu sebagai pembakar semangat untuk terus berusaha dan berjaya pada masa akan datang.Masih ada lagi ruang untuk anda berjaya.Dekat uni nanti sistem dah lain.Dah tak sama macam kat high school.Time ni budak paling corot kat sekolah la jadi yang paling bright sekali kat uni.Trust me.Dah ada pengalaman menyaksikan kawan sendiri excel kat matrik, asyik 4 flat padahal kat sekolah dulu sangatlah nakal dan buas.

All the best to all! =)

p/s : Struggle siapkan assignment.

3 comments:

Rara Nasiha said...

ramai betul dapat A. tahniah jugak pada mereka. :)

eDdY said...

kegagalan skank bukan bermakna kegagalan selama nya..hik3

bedpet said...

yep2. betul tu. tak bermakna kat skolah tak excellent, kat u tak boleh excellent kan.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger