Online users

Follower

Monday, March 28, 2011

Sibuk

Salam. Seperti biasa, minggu lepas sangatlah hectic. Tak ada masa nak
buka blog. Duh. Rasa macam sibuk gila. Padahal tak ada la buat apa
sangat pun. Huhuhu. Weekend ada WMSO Net-B, fungsi aku sebagai
timekeeper ja. Walaupun tak berfungsi sangat, but still rasa penat.
Berapa lama tercangak dalam court. Cuaca pula tak berapa elok. Semalam
pergi dinner kat Monsoon Poon. Status halal tu diragui so aku makan
roti naan kosong sajork. Pi ni pun sebab tuntutan group assignment.
Nak kena observe kedai tu macam mana dan sebagainya.Walaupun dah
hantar assignment Alin, still aku rasa aku tak free macam orang lain.
Sabar je lah.

Sent from my iPod

2 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh update blog pkai ipod je skang.best best.kehkeh.

eDdY said...

sabor jer la...
ader maser baru update(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger