Online users

Follower

Thursday, March 10, 2011

Limonetto


Time kat Melbourne teringin nak makan ais krim.Memang mengada sekoq sekoq.Nak bubble tea la, nak ais krim la.Padahal time tu baru sudah melantak ayam penyet kot.Tapi sebab dah teringin sangat, layankan aje lah.Lagipun, Wan Z belanja. Oraitt je lah kan.Hohoho.

Ekonomi.Satu cup share dua orang.Hehehe.

Nama kedai ni Limonetto.Satu benda yang aku respect dekat waiter sini ialah dorang bagitau mana ais krim yang contain alcohol.Style tak takut hilang customer. Baguslah macam tu.Dorang respect dengan agama kita.Pada awalnya aku nak ambil tiramisu flavour tapi dia cakap contain alcohol.Maka, aku ambil flavour raspberry and vanilla.


Tobat masam teruk flavour raspberry tu weh.Nak telan satu suap pun susah bebenor.

Kamen rider. =.=

Oh.Lupa nak bagitahu.Kedai ni tepi harbour.Memang terbaik la kan makan ais krim tepi harbour.Sejuk nak mampoih.

5 comments:

.:lilylimelite:. said...

ala welly pun makan aiskrim tepi harbour gak. bunyi jeles. haha

eDdY said...

bagus betoi waiter tu..hehe

chEntA said...

syoklah aiskrim tuh..=)

miss minn said...

wah, bestnyaa... mahal tak...?

Azree said...

beruntung nya....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger