Online users

Follower

Tuesday, March 15, 2011

Momo Tea pulek.

Sambungan mini celebration semalam, kami pi pekena Momo Tea pula.Ya.Perut sekoq sekoq macam ulaq sawa.Lagi tak kembung perut, lagi tu menyumbat.

Dah lama tak jumpa ramai ramai macam ni.Ye lah.Masing masing kerja.Even satu kos pun, time lecture je lah satu satunya masa untuk jumpa.Itu pun after kelas, berdesup hilang sorang sorang.Dah lama tak gelak besaq macam semalam.Masing masing buka story.Update update.Hahaha.

Grape Green Tea. Sumpah tak sedap.Tobat tak beli dah lepas ni.Actually before tu pesan iced shave tapi sekali mesin cino ni rosak daaa.Terpaksa ambil air yang tak memerlukan blender.Yang ada air green tea ja.Nah.Menghadap nak habiskan satu bekas tu.Jelas sekali green tea bukanlah kegemaranku.Huhuhu.


=)

Bergaya doooowhhh

Pulang dengan hati yang senang =) Oh.By the way, helmet tu kepunyaan Wawan.Saja interframe dalam blog ni.

4 comments:

PinQib said...

green tea rasa weird.. hahah
macam pencuci mukaa


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*



|Hadiah dari Nuffnang!|
|Mintak Kongsi Ilmu boleh? |
|Cara Picit Jerawat Paling Seronok!|

mamma mia! said...

hekkkkkkkkkkkkk

Elle JmDean said...

sy sgt gile kt GREEN TEA!! ehehehehe

eDdY said...

helmet tu yg paling menonjol aq rasa..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger