Online users

Follower

Tuesday, March 15, 2011

Stress

Third year memang stress.Aku tengah rasa sekarang ni. Depan memang nampak cool tapi kalau hang bedah isi otak aku ni, boleh nampak macam macam wayar berselirat. Due assignment memang tak ada satu pun yang clash cuma aku rasa macam kejap sangat baru start sem, dah kena hand in assignment.Faham tak perasaan tu? Rasa macam baru semalam start kuliah, tup tup dah kena cari source untuk assignment.Woah.Bisa bikin guwe pusing lor.This sem target nak improve grade.Kena banyakkan lagi effort.Tak boleh malas malas.Huhuhu.

Cabaran lain yang perlu aku hadapi sem ni bilamana aku sorang ja Muslim dalam kelas ASIA. Sorang aku ja yang bertudung.Memang orang tak ambil peduli pun pasal aku tapi bila dalam tutorial tu, boleh nampak la macam dorang tak nak bergaul dengan aku.Maybe salah aku juga tak banyak cakap dalam kelas.Mat saleh kat sini nak kena kita dulu yang start approach baru depa nak mesra.Payah la kan.Out of nowhere aku nak tegur.Nak cakap apa pun tak tau.Nasib baiklah ada sorang perempuan ni memang selalu duk sebelah aku time lecture.Nama dia Shondi.Style peramah.Tutorial pun sekali.Memang aku asyik berkepit dengan dia ja la.Plus, ada satu assignment ni kena buat in group.Aku decide nak buat dengan dia.Dia pun ok.So, orait la kan.

Mengharapkan sesuatu yang dapat mengurangkan beban kat kepala otak ni.

5 comments:

Jiji-Fify said...

cabaran berada di rantau orang... sabar la ye.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Hadiah best untuk wedding & birthday!

sizuka[Izzati] said...

hohohoho.aku pun rse third year nih miserable.hukhuk~

cik ain said...

third year mmg horror skit laa..
den dh alam 2 minggu lepas..

tp dh hbis blaja pkir heaven ke? lagi merana den ni! pening nk arrange mse depan

eDdY said...

aq tau camne ko rase z@ck...mmg sgt x suka perasaan baru masuk sem nak kena anta asemen dah..huhu

Irrina Sanusi said...

kehadapan zack,
tggu masuk y4.lg macam haram.insyaallah lah nnt dpt modul dr ipba jugak tu haha

yg benar,
kak c5 serabut esemen

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger