Online users

Follower

Friday, March 4, 2011

Please be good.

Seriously, I don't give a damn to those outsiders who come and critique my blog. Yes, you have right to say whatever you want.Nak kutuk ke, nak kondem ke, ada aku kisah? Non-ado.Hahaha.Lantak korang la nak cakap apa pun.I have my own reason why I create this blog.Tagline aku yang macam sampah tu pun aku yang letak.Nak cakap apa pun, cakaplah.Aku tak ambil peduli pun.Entry ini keluar untuk memberi peringatan blog ni hanya menceritakan 30% pasal kehidupan aku.Yang lain, aku simpan dalam hati.Kalau semua benda nak shout kat sini, tak boleh juga.Hilang privacy gitu.

Kepada yang baru tahu pasal blog ni, silalah beradab sikit kalau nak post komen or apa apa.Jangan sampai ada yang main serang balas kat blog pula.Tak suka gaduh gaduh ni.

10 comments:

eDdY said...

sabar jer laa z@ck..
org camtu jgn d layan...huhu

neesa_jun said...

agak2 yang komen entry ni kena marah jugak ker...hihihihihi...joking...keep blogging k!we support u!! =D

mUnie UncLe hUsin said...

eh? wat hepen? wat hepen?
~~"

sabar zack.. sabar..
kalo nak meletop... meh kite same2 kipaskan kamu ye.. hehe~

Cik Aien said...

awat z@ck! depa ade bg memorandum nk perang dgn hang kaa?

apo lagi, hentak je kepala..
orang dengki, biasala tu..

hannanika said...

chill zack :)
budak baru nk kenai donia mmg camtu :P
anyways we still love ur blog ni :P

hannanika said...

chill zack :)
budak baru nk kenai donia mmg camtu :P
anyways we still love ur blog ni :P

Aisumi Chan Kawai said...

sabar jelah dear.. yang pasti sumi still jadi pembaca setia ;)

AcanCapik said...

uih, awatnya?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pehal ni? sape cari pasal same ko zack?! wahwahwah.. mao perang pulak.

malar said...

hi zack.. at times its difficult to satisfy lots of ppl.. biarkan aje.. bila penat they will stop..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger