Online users

Follower

Saturday, March 5, 2011

Serabut.

Nah.Mood blogging ke laut sekarang ni.Nak kata tekanan perasaan pun ada.Rasa macam 24 hours tu tak cukup.Macam nak tambah jadi 28 jam sehari.Sibuk sangat sangat.Huhuhu.Nak kata kelas dari pagi sampai ke petang, tak juga.Apa yang buat aku busy, aku sendiri pun tak tau.Hohoho.

Otak berserabut macam wayar ni.

Rasa macam nak balik Malaysia sekarang ni. ='(

9 comments:

Jiji-Fify said...

mak oiiii aihhh.. bahaya tu wayar gitu dik oi..

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

Judiene said...

Wahhhh!
Memang serabut!
Aku kalo otak serabut, amek bantal terus tido.
Bangun2 tu otak da fresh, baru boleh nak fikir secara rasional sikit.
Hehehe.

:P

kathy jem said...

awat serabut2 ni dear..jgn serabut kan kepala tu..ngi shopping ker jln2 ker.. =D

eDdY said...

aq xleh la tgk wayar camni..
rase nak tolong ikat kan jer...hihi

Amira is mira said...

sbr la ye z@ck.org yg komen x tentu pasal tue mengonG!

░♥si lampu neon♥░ said...

terbelit urat kentot weh ! hahahaha cirit betul hahahaha



Jeng3x…
# Gathering Cikgu Blogger Part 2 - Vlog Silampuneon & The Geng ! #
# Buffered Earnings Nuffnang Edisi Mac#
# Akuarium Ikan Comel #
# Tikus Tinggal Dalam Rumah Diperbuat Dari Roti !#

Peri PiA said...

sabaq2-isitifar manyak2

malar said...

hi zack... hw r u? bsru samapai nz... takkan dah rindu nak balik m'sia.... trust me time flies very fast.. tup tup its time to come back to m'sia.... hmmmm missing someone i guess ...:)

Drunbella Khoo said...

serabut oi tengok wayar macam tu.
haish.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger