Online users

Follower

Monday, March 21, 2011

Rumah baru

Agak dah gelong buat assignment, kita update blog. Release stress.Hohoho.Esok landlord nak check rumah, maka TERPAKSA la kami kemas rumah. Memang malas nak kemas kalau tak ada sebab ni.Biar je berselerak barang tu sana sini. Al-maklumlah, busy.

Ini first time show off rumah baru ni. Sebelum ni tak sempat nak show off.Again, busy.Huhuhu.

Bilik yang dikongsi bersama 2 lagi housemate.Jangan tak tahu katil tu boleh sumbat 3 orang.Cuma masalah bagi aku yang panjang lebih daripada orang ni, bila tidur kaki melunjur keluar katil.Kadang kadang terpaksa merengkot. =.=

Yaaaa.Tangga yang menjadahkan bontot aku last month. Rumah aku ni bilik kat bawah, ruang tamu dan dapur kat atas.

Ruang tamu. Disinilah kami satu rumah selalu lepak, online dan layan movie sama sama.Kusyen coklat tu empuk.Kalau baring kat situ,kejap je dah boleh lelap.

Dapur.Biarpun kecik, I kinda like this space. Bila masuk ja ruang ni,mood masak terus meresap ke dalam jiwa.Ketung ketang ketung ketang.

Tandas selepas dicuci.Jumpa yoga mat sapa entah, hentam buat lapik bilik air.Hahahaha.

Ok landlord, please datang cepat esok sebelum semuanya kembali berselerak! =P

4 comments:

eDdY said...

waaa..besar gak ek umah ni...
dah la besar..nmpak lagi best dari umah dulu..
cuma tangga tu jer agak seram...hehe

NeenaAnuar said...

santek! luv the toilet tooo! :D

Encik Siput said...

ting tang ting tang alexander... hahaha

Nem0 o0h Nem0 said...

cantiknyerr bilik...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger