Online users

Follower

Wednesday, March 23, 2011

Stok makanan.


Stock makanan 4 orang.Tahun ni peti ais kecik.Tak berapa best sebab nak beli frozen food pun terpaksa fikir dua kali takut tak muat freezer.Huhuhu.Tahun ni makan asing asing. So, memang mampatlah peti ais tu dengan makanan especially portion aku. Aku kuat makan.Ada ja benda yang di restock dalam peti ais.

Sihat habis makan yogurt. Ini beli awal bulan dulu sampai sekarang tak habis habis lagi.Dulu bajet nak amalkan gaya hidup sihat.Makan yogurt. Jadah tak kemana pun niat suci tu.Terkubur begitu sahaja.Tamak haloba ambil bekas besar.Expiry date dah tak lama.25 aribulan.Huhuhu.

5 comments:

Asyraf Camaro said...

mcm sedap je semua stock makanan 4 tahun tu...

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...
This comment has been removed by the author.
z@ck said...

4 orang der =P

Fatin Aliyya said...

tudia aih, mampat gitu peti ais, samalah dgn fatin, penuh dgn stok makanan utk 3 org.kekadng ada jugak mkaan dh expired pun x sedar.T_T.kita senasib

eDdY said...

haha..terbaek...mai pos kat aq yogurt tu kalo x bole habes kan..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger