Online users

Follower

Tuesday, March 22, 2011

Gigih nak update jugak.

Gigih nak update juga pagi pagi buta ni (merujuk kepada waktu di NZ). Assignment dah start buat tapi macam tak confident betul ke tak. Still in progress tapi harapnya dapat la siapkan on time. Jadual minggu ni sangatlah padat. Planner aku tak pernah sepenuh ni.Kebanyakkan benda yang memenuhi planner adalah benda club. Dah nama pun secretary, ada saja la email yang kena hantar.Aku ni jenis pelupa.Kena catit baru ingat.

By the way, dah tengok Glee Season 2 sampai final episode.Puas hati cek. Dorang nyanyi lagu 'Loser Like Me' time Regionals. Lepas dengar, terus download dan pasang berulang kali.Memang dasar dapat lagu baru mesti nak khatam lirik.Teringat zaman kegemilangan High School Musical dulu. Semua lagu aku hafal.Hahaha.Punya fanatik habaq hang.

Perkembangan terbaru saya dan pengutip durian? Baik baik saja =)

3 comments:

mUnie UncLe hUsin said...

semangat sungguh..
;)

unieMARKS :) said...

waah , gagah la u ni . i like . haha [mcm mintak lempang tak gedik gedik cmnih? eheee]

smua hny utkmu blog . :)

eDdY said...

samer la kite..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger