Online users

Follower

Tuesday, March 22, 2011

Wellington Dragonboat Festival


Last Saturday, ada Wellington Dragonboat Festival. Ini merupakan annual event kat Welly. Tahun lepas tak sempat nak tengok.So, kali ini nekad nak pergi walaupun terpaksa bangun awal on weekend! Cek sanggup.Final year kat sini kan.

Cis.Lupa nak bawa shades.Sekali spectators' seat mengadap matahari daa...

Go go go! Yeah yeah! Tak tahu nak sokong team mana.

Warm up.Tang mana yang dragonboat nya pun saya tak pasti sebab tengok canoe yang dorang guna untuk competition ni semuanya kosong dan tak menarik hati.

Tapi maskot dia sangat menarik hati. Tengok jauh, comel.Tengok dekat, oh my god. Scary gila make-up.Huhuhuhu.First time jumpa benda alah ni dalam hidup.Sebelum ni mampu tengok kat tv ja.Hahahaha.Loser gila.

Stay tak lama pun sebab panas.Tak sanggup nak mengadap matahari Welly ni sebab sinaran UV dia bahaya.Boleh kena kanser kulit oh.So, sesiapa yang plan nak datang Welly on summer, make sure ada cream UV protection tu =)


6 comments:

Dee said...

nak tya satu je..beli baju2 kt mana? cantik2lah..kak dee berkenan..hehe..

z@ck said...

kak dee..padang besaq! hahaha

Nem0 o0h Nem0 said...

gmbr first tu smart..
yeke mathri welly ni leh ne kanser kulit? takutneee..

eDdY said...

maskot tu sbnr nyer makhluk aper?

[z@ck] said...

Nemo Ooh Nemo..
yup yup..nz lapisan ozon dah makin nipis..bahaya

eDdy..
dragon kot.haahaahaa

Republic Aku said...

tolong kirim salam dengan sitinggi merah tu yer...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger