Online users

Follower

Tuesday, March 1, 2011

Waaaa waaaa


Tengah syok syok duduk dalam tram, perhatian teralih sekejap kat deretan kereta antik putih berhampiran Parliament Building.Since hari tu Sunday, maka banyak la pasangan pengantin yang 'bertaburan' kat kawasan situ.I guess dorang datang sini untuk photoshoot semata kot.Jadi jakun kejap tengok mat saleh pakai gaun kembang kembang tengah bandar.Selalu tengok dalam movie je noks.Ini siap ada bridesmaid lagi haa.Tengok jauh bukan main cantik lagi bride.Sekali tengok dekat, omaigod.Dah tua rupanya.Patut la yang laki tu botak cin.Hahahaha.Mulut hang Pirah, tadak insurans.

Mula la nak waaaa waaaa dalam tram.Mula la terbayang kahwin nanti nak pakai dress kembang kembang.Kahkahkah.

3 comments:

marinahunny said...

dorang pun kawen lambat kut hahahhaa

Jiji-Fify said...

besaunya bride dia!! heheh

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

eDdY said...

ko nak pakai aper aq xkesah..jnji jemput k..hik3(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger