Online users

Follower

Tuesday, March 1, 2011

Experiencing Melbourne.


Noh.Baru nak story pasal Melbourne.

National Library Melbourne. Nampak macam muzium kan? Besar gila weh.Siap ada tugu pak cik apa entah.Tak sempat nak belek patung tu sebab Apeng ikut sekali.Segan nak berhenti lama lama.Nak tangkap gambar gedik gedik pun segan.Hohohoho.Ramai yang melepak kat luar library ni.Ada yang baca buku, berjemur,bergosip,berkelah bla bla bla.

See see.Mak cik petik rumput pun ado.Hehehe.

Replika apa entah.Depan library.Sempoi.

Lepas tu, kami naik city circle tram untuk pusing satu Melbourne city.Bagus betul la sistem kat sini.Naik tram ni free dan khas untuk tourist.Dorang akan bawa pergi tempat yang menjadi tarikan pelancong.Ada certain place, tram akan berhenti dan kita boleh turun ambil gambar.Kami tak turun pun.Malas dan mengantuk.Hahaha.Boleh pula kan.Duk dalam tram je lah.

Tengah tunggu city circle tram.Hohoho.Ada juga yang kena lenyek kang haa.

Orang ramai.Maka, terpaksa berdiri la dalam tram.

Sambung next entry yo.

6 comments:

jfook said...

Melbourne is such a great place..

[z@ck] said...

jfook..
yup.totally agree =)

Jiji-Fify said...

alamak.. bila la pulak turn akak nak sampai sini ye?

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

Nava.K said...

Looks like a great place to visit.

Kap said...

pakcik belakang tu tiru stail kau ;)

eDdY said...

kat m'sia harapan la nak ader mende free tuk tourist...hentam lagi ada...betol x??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger