Online users

Follower

Friday, April 22, 2011

Ayat ayat cinta baik punya.

Aku ni bukannya jenis yang pandai nak meluahkan perasaan secara terang terangan.Kadang kadang kalau nak tulis kat wall dia pun, dua tiga kali aku tulis, aku backspace. Tak pandai nak jiwang jiwang karat ni.Hohoho.Setakat cakap I Love you tu reti la.Kalau nak bermadah, berpuitis jangan harap la.Hahaha. Pernah juga buat cubaan bermadah ni, end up google love poem! Hahaha. Fail. Kadang kadang aku kagum dengan orang yang pandai bermadah ni. Beruntung setiap hari dapat ayat ayat cinta. Hati tu tak pernah kuncup.Asyik kembang macam masuk air.Tambah tambah kalau tulis kat facebook. Semua pakat baca. "Wah, sweetnya couple ni!" "Nak jugak boyfriend macam ni!" Bla bla bla.

Ya.Memang beruntung tapi kalau kerap sangat pun, dah tak ada benda yang special. Orang putih kata, once in a blue moon. Tapi ada juga yang annoying. Macam dia sorang ja yang ada boyfriend.Yang penting, jangan kata di mulut saja naa.=)


3 comments:

ZieSalikan said...

sama lah zie pun x pandai gak nak bmadah pujuk2 bagai...lantak lah.....hahhaaa,,,,,,kdg2 nak gak buat tapi...hehehe...x pandai pun...

Mrs. Zul said...

akak stuju yg akhir tu, jgn setakat di mulut ajer. yg penting hak dalam tu. itu segalanya.... tapi, sesekali kena luah gak. takut miscomunication plak nnt.

eDdY said...

setuju beb..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger