Online users

Follower

Sunday, April 17, 2011

Bahtera Budaya rocks!


Hey hey hey. I'm back.Hohoho. Rasa lega gila dah lepas SEA Night Market. Oh. By the way, bagi yang tak tahu ape kobondonya SEA Night Market tu, it's an annual event that brings all ASEAN countries in one stage. Basically, untuk tunjuk kita punya culture kepada orang NZ. Tahun lepas aku join juga. Tapi rasanya tahun ni lagi meriah sebab kitorang buat konsep macam muzikal theater.Temanya perkahwinan. 20 minutes dance non stop! Meriah you'olls. Walaupun hujan turun membasahi bumi Wellington, kitorang tetap kental menari. Positif sepanjang masa walaupun ada dua tiga benda yang jadi sebelum performance. Remain silent.

Ini antara gambar yang aku dapat dari page WMSO Lense Moment. Kudos to all photographers.Splendid job guys! You know what, I'm proud to be Malaysian!

Time ni Lily kacau aku. Tu pasal yang tiba tiba renyih tak sangga tu. Hahaha.

Dayang-ness bawa hantaran/kepochi.

Final dance. Joget lambak.

Video will be uploaded soon. To all dancers, terima kasih banyak banyak sebab sanggup korbankan masa dan tenaga demi Bahtera Budaya. Jasamu dikenang.To Juwe and Atiq, special thanks for the great step. Kepada semua yang terlibat, thanks thanks thanks! To Kak Ayuni, thanks for the food and your time. We really appreciate it.Benda ni akan sentiasa menjadi memori indah untuk aku. Special project under Cultural Committee WMSO. Hohoho.Bangga bangga. Will be missing all those training days dan mulut laser Juwe.

10 comments:

Qu azniza ;) said...

da tengok vdeo kat fb... comei ah..
tahniah...............menarik gler

wawan said...

cayalah korg!

[z@ck] said...

Qu Azniza..
thanks! =)

wawan..
wewiitt =P

Peri PiA said...

z!!u looks stunning :)

lame xjln sini,hihi

internet br ok,huk2

[z@ck] said...

Peri PiA..
thanks sis =)

Ateyn Bella said...

wahh, bestnye. rindu nk menari lagi :'(

[z@ck] said...

Ateyn Bella..
hehe..kat maktab tadak function menari ke?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh bestnyer..

eDdY said...

nice weyh..
bukan selalu dpt tunjuk budaya kiter kat org luar(^^)

shark said...

kompom omputih menganga tgk..
nice

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger