Online users

Follower

Sunday, April 17, 2011

Easter break

Maka, bermulalah Easter break saya.Tak ada plan nak pi mana pun.Macam malas nak pergi berjalan sebab baru sangat habis kelas dan tak sempat nak plan ke mana mana. Just plan nak main boling dan paintball bersama teman tersayang ja. Rasa seronok sangat dapat buka blog lama hari ini.Sehari suntuk duk mengadap dashboard.Balas dendam cover balik blog yang dah lama tak singgah.Sampai kena perli la dengan member. Mimpi apa singgah blog dia.Hahaha.Nampak sangatkan dah lama tak blogging secara tegar. Baru lepas telan Domino's pizza. Sekarang ni bila dah free sangat, kerja nak menyumbat.Padahal petang tadi baru melantak spaghetti goreng. Guna alasan nak datang bulan.Pigidah.Padahal memang kuat makan pun.

Gonna update more and more after this.I promise =)

3 comments:

Zyash said...

Aduh!!, dah terase tekak ne ngidam Domino la pulak...heheh
MAYBANK EDAR RM1000 TUNAI
Birthday Giveaway by SAYS.my!!

Peri PiA said...

take ur time :)

eDdY said...

easter break ni tuk aper sbnrnyer???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger