Online users

Follower

Monday, April 25, 2011

BBQ la sangat

Last Sunday, buat BBQ kat rumah Mes.BBQ la sangat kan.Kena sound dengan jiran bawah rumah.Pelik la mat saleh kat sini.Dorang tak suka asap masuk rumah dorang.Maybe takut fire alarm berbunyi kot. Tak pun takut rumah berbau asap.Tapi memang potong stim la. Elok ja bara api jadi, kena sound. End up buat BBQ dalam rumah.Masuk oven.Sobsobsob.

Ni macam nak buat ritual apa dah haa.Guna firestarter punya banyak tapi still tak menjadi juga bara api nya.

Berusaha lagi yop! (Sebelum kena sound dengan jiran)

Pakat frust menonggeng. Tunggu ayam 'oven' masak.

Mujur jugalah oven rumah Mes ni besaq.Sekali masuk banyak.Kalau tak, sampai ke esok tak menjamah ayam ni.

Pukul 11 malam baru boleh makan.It was fun though. =)

7 comments:

Fatin Syahira Ramli said...

YUMMEH ;)

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh.syok korg bbq sakan.ko xpi jalan memana ke easter ni zack?

azra said...

sedapnya

Cik NurulZaty said...

bestnya~~

hehe bbq dalam oven pun jadi laa

aslkan dpt ayam bakar kan..hehe

Kap said...

ayam gemuk macam tu masak apa pun aku bedal.

eDdY said...

aq mmg slalu dah wat bbq guna oven ni...senang..xyah susah2 nak idup kan api..hehe(^^)

Dee said...

dorang buat bbq time summer or spring je kot..hihihi...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger