Online users

Follower

Monday, April 25, 2011

Night life kat Welly:Bosan. =.=

Welly bandar mati bila tibanya malam. Baru balik dari pekena Nandos. Tengok jam baru pukul 8 malam tapi suasana kat town macam dah pukul 11 malam.Senyap sunyi. Huhuhu.Suddenly missing night life kat Malaysia. Pekena char koew teow, main boling time midnight.Sini, jangan harap la nak happening malam malam.Agaknya dorang lebih pentingkan quality time dengan family dan masa yang cukup untuk berehat kot. Cuba bayangkan kalau lepak sampai 2 3 pagi, prestasi kat tempat kerja merosot, badan jadi letih lesu, family pun terabai. Kalau kedai tutup awal, dorang memang tak ada choice melainkan duduk rumah dan lepak dengan family. Ada bagusnya juga dorang tutup awal.Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ini awal sangat tutupnya.Pukul 6 petang kedai semua dah tutup.Membosankan sungguh!

Misi malam ni nak buat cucuq keria. Right now tengah rebus ubi keledek. Kita tunggu hasilnya nanti naa. =)

4 comments:

nyna said...

bestnye weh keria.hujan hujan cmni kalau makan pns pns pehh sedap *lapar tibatiba haha

Pja Ismail said...

zackkkkkkkkkkkkk! hamagaaaaaaaaaaad! aku baru ja teringin nak buat cucuq keria nanti balik cuti sem!!! hahaha.
sedap dak cucucq keria hg? kalau sedap boleh mai jual dekat cafe maktab aku. cucuq dia gilaaaaaaaaaa sedap!

*LAPAR.

eDdY said...

amboi..awal nyer tutup...
yg pasti..lepak2 sambil makan cucuq keria..mmg best(^^)

[z@ck] said...

nyna..
aku tak boleh excited sgt sebab cucuq keria tak tau rupa macam mana lagi.hahaha.

Pja Ismail..
yaaaaa pjaaaaaaaaaaa! hehehehe.hang minta petua sikit kat mak hang macam mana nak bagi doh senang jadi naa.aku buat asyik lembik.

eDdy..
tau tak pa.tak ada life la kat sini malam2.huhuhu.mesia juga best

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger