Online users

Follower

Tuesday, April 12, 2011

Hoi hoi ya hoi

Assalamualaikuuuuuuum!

Hah. Panjangnya bagi salam menandakan betapa lamanya saya biarkan blog ni berhabuk tanpa sebarang update. Huhuhu.Extremely busy this week. Minggu last sebelum mid sem. Esok ada satu test, lusa kena submit assignment. Nah. Memang tak sempat la nak belek blog lama lama. Aku kat sini sihat sihat ja. Actually banyak benda yang jadi tapi aku on hold dulu story. Tunggu weekend ni, insya-Allah aku akan rancak kembali blogging. Hopefully. Hahaha. Ni kat rumah ada 4 orang tetamu Dari Auckland. Tak boleh nak bawa dorang jalan jalan sebab ada kelas. Huhu. Tapi ok la dorang dah ada plan nak pi tempat tu tempat ni. Welly ni bukan ada apa sangat sebenarnya. Hohoho.

One more thing, busy dengan Bahtera Budaya. Kena perform kat James Cook Khamis ni. Sabtu kat Frank Kitts Park. Terasa macam penari kebudayaan pun ado! Hahahaha. Wish me luck guys!

Sent from my iPod

7 comments:

AcanCapik said...

huih, patut la tak update lama. eh, james cook tu apa ea? aku nampak ada kapal terbang james cook tengah dok repair kat tempat kerja aku...

sizuka[Izzati] said...

weh sape yg dtg umah tuh?

[z@ck] said...

AcanCapik..
james cook tu nama hotel kat sini =)

sizuka[izzati]..
adibah,ina,ros and aqilah.budak mara =)

miss noera said...

gdluck senior! huhu

eDdY said...

ilang sikit rindu..hik3

nur hafiza rahsid said...

akan ku tungguuu weekend ini zack. hehe

sizuka[Izzati] said...

hohhhhhh.jiran tetangga duk umah hang rupenye.ok ok.hehe~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger