Online users

Follower

Tuesday, April 5, 2011

Go-kart at Porirua

Salam semua! Selamat pagi you'olls!Semoga hari ini membawa seribu rahmat kepada semua.Ok.Straight to the point.Kalau kat Malaysia kita ada Milkadeal, kat NZ ada Grabone. Konsepnya sama.Potongan harga yang melampau untuk sesuatu benda setiap hari mengikut region. Kupon ni aku beli dari last year lagi.Tapi duk ralit sampai tak perasan expired date dah nak sampai. Kelam kabut la arrange time untuk redeem kupon tu. Go-kart, 10 dollar for 2 people with soft drinks. Murah gila kooot. Maka, di tengah tengah kesibukan assignment dan test, kami melarikan diri ke Porirua untuk bermain go-kart.Hehehe.

Pekena Kebab Rice kat North City Shopping Centre dulu.

Ada sorang mamat ni tanya aku "Are you from China?" Noh.Mai mana pula gen cino kat aku ni.Langsung tadak rupa cino pun.Maybe sebab Liss ada dengan kitorang kot.

Vroom vroom vroom. Berhentak hentak naik benda alah ni sebab track tak smooth.Berbatu batu tapi quite challenging.Silap tekan minyak laju sikit, menonong la hang sorang sorang langgaq tayar divider tu.Rasa lawak bila bontot tak cecah seat.Hehehe.

Yeay! Saya first! Hahaha.Langsung tak kasi chance kat Adawiah nak overtake.=P

After race, berjambul dah haa =.=

Best!!!

Thanks to Kobit sebab bagi pinjam kereta.Jasamu dikenang!Thanks to Ada for the pic.Gambar dalam kamera sendiri malas nak transfer.Hohoho.

p/s :Rasa macam nak sign up jadi pelumba go-kart. Hahahaha!

5 comments:

eDdY said...

waaa..cam laen skit ek bentuk go kart kat sana..hehe

Zuewairy said...

pergh! ganaih hang pirah!

3Hari 2Malam Lawatan sambil belajar ke Kuching dan KK

bedpet said...

woooo!!! thrill tu main go kart. saye pun main sep2 je. ekekekeke

eDdY said...

weyh..z@ck..bile nak update ni???
rindu dah nak baca post ko(^^)

isma said...

wahh bes bes main go-kart ni

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger