Online users

Follower

Saturday, April 2, 2011

Not very bad

Kalau nak tahu, ini first time aku main touch rugby. Nah. Awal awal tu tercangak jugalah tak tahu nak buat apa. Satu yang lecehnya pasal game ni, bola tak boleh forward passing which means setiap kali nak pass bola, kena pass kat teammate yang ada kat belakang kita tapi kita ke depan. Haa. Bak kata Syeera, 'gain tanah'. Best juga la main touch rugby ni. Berpeluh satu badan.Mengah toksah duk kata la.Hup hap hup hap. Dekat 2 minggu tinggal gym. Mana tak pancit. Seronok la main benda ni. Tak menang tak pa, pengalaman tu penting. Cuma agak tak best bila ada player yang agak emo di atas padang. Tak cool ok. Maybe pressure nak menang game kot. Anyway, it was a good game. Walaupun team aku kalah in final round, but it's ok. Masing masing hebat. =) Dapat la 'cenderahati' dalam padang. Hope tak effect la nak menari malam ni.

Tak syok bila ada yang duk komplen kat belakang. Pertikai cara referee jaga game. Ingat aku tak dengar? Simpan dalam hati je lah.

5 comments:

eDdY said...

biase la tu komplen2...bukan senang nak sumer org puas hati...

firdausjaafar said...

hebat la...fullstop.

bedpet said...

fuh. rugby. tabik spring! :D

Khuzrin Kamarudin said...

rugby? tak patah tulang ke? hahhaa..

eLLy said...

simpan dalam hati je la .. coz kekadang itu yg terbaik ;p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger