Online users

Follower

Tuesday, April 26, 2011

Paul

Yo yo yo. Baru balik dari menonton movie Paul. Cerita pasal alien. Genre, komedi. Memang gelak sakan dalam wayang. Movie ni tak sesuai untuk budak bawah umur sebab banyak sangat penggunaan cursing words yang agak melampau. Overall, aku kasi 4/5 untuk movie ni. Struggle juga nak faham apa yang dorang cakap sebab watak utama dari England.So, cakap pun accent England. Jangan nak mengada ada subtitle. Sini NZ. Bukan Malaysia. Yang kagumnya movie Hindustan pun masuk wayang sini. Bila la filem Malaysia nak masuk NZ ni.Boleh tumpang bangga. =)

Embassy Theater. Tempat kami tengok wayang tadi. Tak macam panggung wayang biasa.Sini macam duduk dalam teater hall zaman dulu dulu tu. Cantik sangat =)

p/s : Cuaca malam ni sangat sejuk der. 9 degree.

6 comments:

nyna said...

tgk trailer dia pun mcm best.alaa jeles dkt malaysia tak kua paul.movie wajib tengok! :D

Rozami said...

dr luar pun nampak classic ja panggung tu

Zati Tarhizi said...

Haaa mcm best. Nak kena tgok nanti ni. Kat Malaysia belum keluar lagi movie ni.

Cik Aien said...

giler lah!
Hang ni kaki wayang gak ek.
haha samaa!

Redbloodsnow said...

teringin nk tgk theather taw

eDdY said...

aq nak cari gak citer ni...nak donlod..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger