Online users

Follower

Wednesday, April 20, 2011

Satu pun tak lekat ni.

"Earning nuffnang hang dah berapa Zack?"
"Hurm.Duk lagu tu la dari dulu. RM ****.**. Tak naik naik pun."
"Pergh! Banyak la tu."

Personally, aku bengang dengan diri sendiri sebab tahun ni satu buffered pun tak melekat lagi. Tacing teruk dengan nuffnang. Tapi salah aku juga sapa suruh kejap update kejap tak update.Senang cakap, blog ni dah tak semeriah dahulu. Untung nasib kau, keluarlah entry. Sampai ada yang mengadu tolonglah update. Tak ada benda nak baca. Noh. Pi baca surat khabar lagi ilmiah weh. Jangan hadap sangat blog aku ni. Lagha' semata.Hahaha.Untuk stalker tegar, sudah sudah la spy blog ni.Tak ada benda menarik pun nak buat modal bergosip.

Happy blogging you'olls!

p/s : Ingat senang ke orang nak bagi duit tanpa sebab? Blogging ni pun perlukan effort yang berterusan untuk update secara konsisten. Baru duit masyuk. Tabik dengan bro Ben Ashaari yang konsisten menulis.

4 comments:

Miza Yusof said...

BE tahun 2011 tak semeriah BE tahun 2010.

zikeryhassan said...

kalau rajin update pun belom tentu dpt BE gak. huhu

Drunbella Khoo said...

aku neh terus hilang "geli-geli" tu.
huhuhu.
T_T

eDdY said...

keep trying...hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger