Online users

Follower

Friday, April 29, 2011

Skydive: Nak ke tak nak?



Selamat pagi semua. Nak ke tak haa? Tengah murah ni. Antara berani dengan tak berani ja sekarang ni. Duk tengok video sky dive kat youtube.Seriau der. Tapi bila difikir balik, alang alang dah ada kat sini, better buat ja. Sementara usia masih muda.Tua tua nanti tobat la nak terjun tinggi tinggi ni. Tertinggal pundi kencing kat atas tu haa.

10 comments:

miss noera said...

macam best.tapiii... gulp

cik ubi said...

hahaha..pundi kencing ganti baru la..ayyo!

Kamsiah said...

salam
lamanya tak kacau awek tinggi ni..
zack..nak buat apa2 yg menagrut...buat sebelum kawen..sebelum ada anak hehe....masa bujang ni la kena try semunya

TOPMAN said...

wehhhh~ buat! ni murah skit dr grabone yg kitorg beli aritu.. nnti plus gmbr n dvd lebih kurg 300+ la.. still murah gaban.. buat zack! aku ni naseb je da buat kat sini.. taun ni nak buat gak, tp kat south island plak kot

[z@ck] said...

wawan..
yang ni sama macam tempat ampa buat ari tu ka?

Cheq Tun said...

gilak ah zack!
buat je. kalau pk takut mmg xkan buat la. style aku kalau dah benda depan mata/terdesak memang redah je.

nnt dah jd nenek boleh story kat cucu "nenek dulu masa muda2 buat skydive, korang jgn xtau"

Rozami said...

buatlah woi
bukan selalu dapat chance
apa lg suruh tangkap pic kat atas tu
heaven!!!!

Judiene said...

Ala, kalo bungee jumping ko boleh buat, tak kan skydive ko tak boleh kot??
Go for it Zack and yang penting, upload pic banyak-banyak naa..
Hehehehe..

mamma mia! said...

klu jd beli ajak aku

eDdY said...

try jer z@ck..time muda2 ni la..nnt dah tua..konfem x dpt nyer...hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger