Online users

Follower

Thursday, April 28, 2011

Bowling at Porirua


First time main boling kat NZ. Ok la.Not bad. Main kat Porirua Strike Entertainment. Sini nak cari boling susah weyh.Bukan senang macam Malaysia.Tak adanya masuk shopping complex terus jumpa. Sini nak main boling jauh benor dari Welly. Kat Porirua nun haa. Aura semangat lempar boling kureng sikit.Tak sama macam kat Malaysia. Al-kisahnya boleh main boling ni sebab guna kupon Grabone. Bayar 19 dollar untuk 1 game boling, go-kart, 1 pan pizza dan soft drink. Malangnya time pergi hujan, so tak boleh buat go-kart. Dorang gantikan dengan 2 game boling. Berapa lama dah aku tinggal boling ni.

Macam masuk disko.Muehehehe.

Kitorang 11 orang.Battle girls and boys. Girls win ok.Nak bangga juga walaupun diri ini tak menyumbang banyak pun kepada markah group.Strike sekali sajork.Hohoho.

Bayangkan kupon tu sorang redeem dapat satu pizza yang mempunyai 8 slice. 8 slice ok! Jenuh sumbat.Prestasi selepas makan agak bagus ya. Kalau tak sebelum tu mandom ja sorang sorang.Tak masuk longkang, kena la 1 pin.Huhuhu.

Serbu serbu.Lapaq lapaq!

Cis

Eveybody go oooooooooo....

Everybody go aaaaaaaaa...

Dah kenyang makan pizza, moh kita ke Tawa pula.Serbu dressmart.Hohoho.Oh.Ini tempat yang sama time aku pergi main go-kart tu. Mujur dah buat go-kart hari tu.At least merasa juga la.

6 comments:

cik ubi said...

besnye...kat mlaysia memg byk tmpt men boling..

rm3.50 satu game..:)

[z@ck] said...

cik ubi..
kat malaysia murah.sini mahal sikit.huhuuhuu.

Kendra Bing said...

Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

JOIN today! It's FREE, quick and easy. Most of all, sharing at Kendra Bing is sexier.

Rozami said...

kalau kat malaysia ada kupon mcm tu... kalau murah... nak jugak. hehe

About Me said...

jom lawan bowling jom!

eDdY said...

ok gak la..dpt mkn n minum + go kart..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger