Online users

Follower

Friday, May 20, 2011

3 times in a row

Tiga hari berturut-turut bantai sushi bi. Biasalah, I orang kaya. Huh. Memang tak boleh tahan godaan sushi bi ni. Setiap kali lalu kat Lambton Quay tu, mesti nak singgah sushi bi. Haish. Mujurlah lepas pukul 4 semua sushi jadi half-price. Hang tengok wasabi dia bubuh kat aku. Memang la aku minta extra wasabi tapi tak bajet la dia nak bubuh sampai banyak macam ni sekali. Huhuhu.

Balik Malaysia nanti, jenuh kempunan la sushi bi ni. Sushi king pun kalah!

10 comments:

L@dykiki said...

nyummmmmmmmmmmmmmmmy..sedapnye

nyna said...

kirim weh pos kat malaysia hehe
:)

deAnza-wAnda said...

sama lah kita.. nih dah tgk x leh tahan daa.. satgi kene p bly nie...

me | is | aku said...

erk. sampai sekarang belum mampu nak telan sushi. hailoh~~

Aimi dan Pakcik Hashim said...

nampak sedap
terliur

Judiene said...

Aku kurang sikit la makan sushi dan segala macam benda yang seakan-akan dengannya.
Hahaha.
Pernah try, banyak kali jugak tapi just semulut camtu jela.
Biasenye adik aku yang gila sushi ni.

adey manis said...

die perli hg ja tuhhhh

eDdY said...

dlm bnyk2 mkanan..sushi la yg paling i can not go...x leh telan der...huuu

cik nina said...

omg zack!!..awat ang wat post ni..sob sob....
aku terliur dah ni..time kat welly sampai 5 ari tu, ari2 aku bantai bende ni.sanggup beratur panjang2..aaaaaaaa~serious SEDAP GILA SUSHI tuuuuu!

oranglidi said...

pedas dol wasabi.. aku kalu shusi ni suka hak ada ikan salmon tu. sdappp

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger