Online users

Follower

Friday, May 20, 2011

Nandos time.


Ke Nandos last few days. Celebrate birthday Arif. Dia ni bendahari WMSO. Dah lama dia janji nak belanja, alang alang birthday dia, langsaikan terus janji. Aku bab makan memang laju. Cuba kalau panggil meeting, ada je alasan.Hehehe.FYI, aku belajar makan nandos ni kat sini la. Kat Kedah tu susah nak cari nandos. Tak dapek haa nak makan selalu.So, mari kita makan makan.

Depa amik mild chicken.Ikut hati aku, dah lama amik hot & spicy tapi birthday boy tak makan pedas.Lagipun dia yang belanja.Mana boleh banyak songeh.Hohoho.

Apo kobondonya entah.Tapi sedap.Macam makan satay tapi ada tulang =)

Yeay. Dah kenyang! Trimas Arif! Oh lupa. Nandos kat Welly halal.=)

Bak kata cikepal, sesi menternak lemak. Eceh.

5 comments:

L@dykiki said...

sedapnya nandos..kuching takdoooo

z@ck said...

L@dykiki..
serius kat kuching tadak? huhuhu

shark said...

pergh..
ayam tu mmg terbaik menyumbang lemak..
hehehe

diba said...

suke gk nandos..besh2

eDdY said...

terliur den..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger